EventSuPPort

 

 

EventSuPPort van SPSuPPort 

Als je bedrijf, organisatie, vereniging of instelling een jubileum viert wordt het tijd om de medewerkers en eventueel je klanten te laten weten hoe blij je met ze bent. Dus, tijd om een feestje te vieren!

Maar ja, je bent al zo druk. En je medewerkers hebben ook echt geen tijd om dit er ook nog eens bij te doen. Overslaan dan maar? Wel nee! Schakel EventSuPPort in en in overleg met jou wordt jouw feestje een gigantisch succes. Zonder alle stress die er bij komt kijken. En misschien heb je wel wat anders te vieren. Een mooi behaald resultaat, het feestelijk uitzwaaien van een pensionaris, een nieuw pand of zo maar zin om je medewerkers te verrassen.

Of je nu denkt aan een actief feest, iets spannends, een dagje uit, een weekendje weg, samen kokkerellen, een sportieve uitdaging, een creatieve uitspatting, een avontuurlijke teambuilding, een heerlijk diner, een leerzame lezing en noem maar op, EventSuPPort regelt het allemaal. Van uitnodiging tot locatie tot invulling. Zelfs de financiële afhandeling met derden kan EventSuPPort voor haar rekening nemen. Precies zoals je het zelf gedaan zou hebben (als je de tijd had).

Stap voor stap en met zo min mogelijke tijdsinvestering van jouw kant, nemen we alle wensen door. Geregeld koppel ik daarna naar jou de vorderingen terug en kunnen we eventueel stappen bijstellen. Indien wenselijk ben ik zelfs op jouw feestje aanwezig om te zorgen dat alles in goede banen loopt.

Vooraf maak ik een duidelijk financieel plaatje zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. 

Lijkt het je wat? Stuur dan even een mailtje naar simone@spsupport.nl 

of bel met 06-41690441.