GoodMorningService

 

GoodMorningSuPPort is er voor het drukke gezin met spitsuur in de ochtend en de chaos nadien.

Als je ’s morgens met een zucht de deur achter je dichttrekt, de kindjes naar school brengt en doorsjeest naar je werk blijft er vaak een enorme ochtendchaos in je huis achter.

Allebei een drukke baan en in de ochtend is het spitsuur. De vaat staat nog op het aanrecht, speelgoed ligt overal over de vloer en waarschijnlijk heeft de kat straks de restjes van het ontbijt opgegeten. De vuile kleren van de kinderen slingeren nog rond en de plantjes staan op half zeven. Komt straks wel weer, als ik thuis kom, denk je dan. Maar wat als je thuiskomt en alles is al opgeruimd? Hoe lekker is dat?

Schakel dan GoodMorningService van SPSuPPort in!

GoodMorningService komt als jullie op het werk zitten en de kinderen op school. In een uur wordt je huis opgeruimd, de vuile vaat gedaan, bedden snel opgemaakt, speelgoed waar het hoort en de kat krijgt een extra aai. GoodMorningService is geen schoonmaakhulp, maar wel een eerste hulp bij ochtendchaos.   

Na een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek spreken we samen af welke werkzaamheden GoodMorningService in een uur voor jullie gaat doen. Alles om te zorgen dat thuiskomen ook weer fijn is!  

Tarieven

SPSuPPort brengt € 35,-- per bezoek (een uur) in rekening voor GoodMorningService. Dit is het tarief voor één keer per week. Twee keer per week kost € 65,-- en drie keer € 95,-- per week. Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW. De service wordt alleen verleend in de gemeente Zeist.

 Klik hier om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Of bel met 06-41690441.